mandag den 29. december 2008

hygge søndag

Så blev der scrappet.. var ovre hos susanne og scrappe. så fik lavet et LO .. ved at kende forkortelserne hva ?? men vi har meget at lærer. godt der er alle de gode blogs og hjemmesider man kan blive inspireret af .. Har indsendt til min første udfordring hos 1 2 3 scrap... Så det blir spændende men ved godt at der er lang vej endnu.. men man kan jo lige så godt prøve... øvelse gør mester..  Nu skal der handles, Vi får gæster de næste 3 dage. så kreativteten kommer til at dreje sig om noget andet end scrap. Det eneste jeg har bestemt vi skal have er kammuslinger med røget bacon snoet omkring også i ovnen... super lækkert. det kan anbefales.  Havde aldrig smagt kammuslinger og havde heller ikke lyst til at smage. men typisk mig. det smagte himmelsk.
Go mandag til alle.

lørdag den 27. december 2008

Reklame pige


Der var engang :-)

Far, lillebror og jeg i legoland


Mig og min veninde Heidi


Nu julen overstået :-)

Ja dejlig er jo julen, men man føler sig 20 kg tungere, og man kan mærke at nu skal man slappe lidt af med noget scrap... Men ups. så kommer nytåret jo og vi skal have gæster, hvad jeg glæder mig meget til.. men det ville jo være dejligt at have en hel dag uden noget andet på programmet ind scrap og finde ud af min blog. det altså ikke helt nemt syntes jeg... men man lærer det vel hen af vejen.. Følger meget med i alle de kreative blogs som er om scrapbooking, og kan godt se der er lang vej endnu. Men kigger og lærer..
Nu vil jeg kører i Panduro og købe scrap for mit gavekort . jubiii og når dreampapers åbner igen, så har jeg også gavekort dertil.. ER MAN IKKE HELDIG....

Dejlig weekend til alle...

mig som lille


Så er der blevet scrappet lidt mere :-)

min veninde pernille

min søn`s hund