lørdag den 31. januar 2009

MIT første kort.


Ja, så knoklede jeg igår aftes med at få lavet et fødselsdags kort til Per. Og syntes selv det blev rigtig godt. Så da john ikke syntes det passede til en mand, har jeg selv beholdt det ;-) passer så fint i min Entre .. Dagen startede ellers ikke så heldigt. havde ikke mere medicin og måtte stå nede hos lægen og få en recept i hånden så jeg kunne være på apoteket kl. 10 når de åbnede. kunne godt begynde at mærke abstinenserne. FØJ noget skidt man fylder i sig selv. Nå men måtte ringe til Else og Per og sige jeg nok blev 5 min. forsinket da jeg skulle til Frokost kl. 11. På vejen købte jeg en blomst på statoil. som jeg selvfølgelig glemte på disken. Ja så stilen jo lagt ;-) Nå men Molly og jeg kom uden blomst og forsent. Men vi havde en Super hyggelig dag. For dem som ikke ved det. så er Else min gamle læremester og Per hendes mand igennem 100 år. Man skal lede længe efter mere harmoniske mennesker stadig forelsket som var den den første date.. Ja under hele min læretid. mente jeg at det kun kunne være skuespil. Men efter at have kendt dem yderligere i 22 år. Så er det jo nok rigtigt ;-) Men det jo kun dejligt. Vi sad og så billeder fra deres tur i florida fra i sommers. Bare det var mig. Må snart til USA igen. Så tog jeg lige nogle billeder af hendes mini parfumer. kan godt fortryde at jeg solgte mine. det ser jo flot ud, og hvor er der mange. Men hvor skal man have det hele henne.

torsdag den 29. januar 2009

min nye scrap reol

Glemte lige at fortælle en vigtig detalje, da jeg kom hjem, havde john været til kaffe hos min mor og far. Så han ville slappe af. Men det ville fruen i huset ikke. For igår forslog john og vi ikke skulle købe en reol til mine scrap ting. så der kunne komme lidt styr på altsammen. Og i kender mig. Der var jo lukket igår i IKEA da han forslog det. så afsted idag. Og jeg fik ham da også overtalt. eneste minus Dreampapers var lukket. Havde ellers en varmepistol som jeg skulle hente. Nå må se om jeg kan nå det imorgen .. Skal lave ymer sild og karry sild til julefrokosten på lørdag. JA JA ved godt det er Januar, men når familien ikke kan samles allesammen i december bliver det da bare rykket til januar. så der røg den JOHNNY´S tur. hi hi nogen ved hvad jeg mener.

Nå men dejlig aften. nu vil jeg sætte flere ting på plads i min nye reol.... SKØN mand jeg har....




Else og Per.
og else`s Parfumer.
P.s tak for en hyggelig dag :-)

mandag den 26. januar 2009

LO af Molly



Så har jeg nusset med et nyt LO af Molly. har ikke kunnet lave noget. da jeg nu er ramt af svimmelhed. så alt sejler. Er ikke helt tilfreds med Lo` et . men dejligt bare at få lavet lidt igen. også har jeg lavet et bogmærke til en bog jeg har lånt af min Coach. Den hedder " the secret." Fantastisk tænke måde. jeg vil virkelig prøve at ændre min tankegang. Det kræver lidt øvelse, men jeg tror på det. Nu vil jeg gå i seng. har lige indsendt mit bidrag til Dreampapers Januar konkurrence. Spændende da det kun er 2 gang jeg prøver at sende noget ind.

søndag den 25. januar 2009

Moas Lovely Things: Nytt år - Ny tävling..

Moas Lovely Things: Nytt år - Ny tävling.. prøv at se denne hjemmeside. det fantastiske ting. lige mig. syntes i andre skal se den også ;-)

tirsdag den 20. januar 2009

Øv, ville være kørt til Dreampapers idag, for at hente nogle ting der er lagt til side, men havde glemt at der er lukket om tirsdagen.. øv, det min fridag. Men har fået lavet en masse uopfordret ansøgninger. Så det jo ok. også kommer Lotte lige forbi til en kop hurtig kaffe. det altid hyggeligt. når så hun er gået skal jeg nå ud og løbe inden jeg kører til tøseaften. hvor vi altid smovser.  Men må nå dreampapers imorgen. glæder mig til at få nogle nye ting. :-) dejlig dag til alle 

søndag den 18. januar 2009

hundeliv

Det da et rigtig hundeliv. 

lørdag den 17. januar 2009

ØV øv, skulle have været i biografen med mads. men han ligger med influenza, så vi må udskyde det til næste lørdag. men så kan jeg jo gå igang med at scrappe. så noget godt kommer der jo ud af det ... så måske der kommer lidt nyt scrap på bloggen idag.  Har taget hjemmetøjet på og fundet scrap tingene frem. misunder dem der har et værelse til at være kreativ. men må vente til niclas flytter hjemmefra. Så nu må alle bare leve med mit rod. 
Dejlig dag til alle.

fredag den 16. januar 2009

Så det endelig weekend. Glæder mig til en dejlig weekend med familien, efter en travl uge. Jeg havde pigeaften igår, for nogle af mine fantastiske veninder, som gerne ville lærer 
at hækle, strikke og være lidt kreative. så nu bliver scrapbooking nok sat ind på kalenderen, men det var vildt hyggeligt. Så det hermed blevet en månedelig tradition. Det så dejligt når ens veninder falder i godt hak med hinanden.  Tirsdag var også pigeaften, det ramler altid sammen, for tirsdag er der igen, pigeaften, lidt ærgeligt for med alt andet man skal passe og gerne vil pleje, kan det nogle gange godt blive stresset. Var ude og drikke kaffe med nicki`s " svigermor " skægt at man nu er blevet så gammel at man selv bliver kaldt " svigermor " men hun var meget nem og vi gik fint i hak. det altid rart at man kan snakke uden problemer. sidder lige og ser X Faktor, det er altså morsomt. man kan da ikke andet en komme til at grine engang imellem. Nå men der er ikke meget nyt scrap og skrive om, andet en at jeg venter på pakke fra Norge og Dreampapers. Men det jo også stort. Glæder mig ti hvert fald.. hi hi..  håber i alle får en super weekend.

mandag den 12. januar 2009

Så mandagen gået, hader mandag morgen når vækkeuret ringer. Jeg er altid træt. 
Her er ikke sket sså meget idag, har haft hovedpine, så kreativiteten er lagt i seng. surt, håber ikke jeg er blevet smittet af resten af familien, for jeg troede lige jeg gik udenom. De har alle ligget med influenza. og pu ha de har været syge. nu skal det også siges at det 3 mænd vi snakker om :-)
Imorgen skal jeg til pigeaften. så der bliver nok ikke skrevet på bloggen imorgen.  Har vundet billetter til MOR MUH & KRAGEN. så har lige ringet til min lille nevø på 6 år og spurgt om han vil med faster på Lørdag. så det blir super hyggeligt.
Plejer ellers aldrig at vinde, så det jo dejligt når det sker. man blir bare super glad.
Sov godt alle og når vi vågner imorgen skinner solen og der er en dag mindre til foråret kommer.

søndag den 11. januar 2009

Hvorfor jeg skiver malerier til salg. er fordi jeg har solgt mange malerier. og har nogen ekstra jeg har lavet. så hvis nogen er interresseret kan i skrive så skal jeg nok finde en go pris. 
Håber alle har haft en go weekend, vi har haft besøg af en hanhund, som skulle parres med vores hunhund Molly, det ikke gået så godt, de begge meget på, men han kan ikke finde ud af det, heller ikke selv om vi har prøvet at hjælpe, men vi jo heller ikke proff. Det har været en skøn søndag, hvor vi bare har slappet af, og været ude og gå en tur, ned forbi vores dejlige have, glæder mig til april når vi flytter derned igen. Tobias er klar igen efter en uge.s influenza, nu mangler vi bare john der skal blive frisk. Heldigvis har jeg gået udenom denne gang. det plejer jeg ellers aldrig. Men brokker mig ikke. Igår var jeg ude og servere med en veninde til et Guldbryllup. skønt at se at folk stadig er forelsket efter 50 år.
nu skal jeg have ordnet hår og lagt en lille maske. så får man det så dejligt med sig selv. også mon ikke jeg skulle scrappe lidt. har slet ikke fået lavet noget i weekenden.
'fortsat go aften til alle 

Hej alle
Jeg har lige været inde på en norsk side  " maria blog candy " kig forbi hun laver nogle super flotte ting.
Go søndag

Mine malerier


malierier til salg


malerier til salg



mine malerier som jeg sælger



fredag den 9. januar 2009

Emrilles rotehjørne: Blogcandy fra USA:)

Emrilles rotehjørne: Blogcandy fra USA:)

Anneli design: Jubilèumskonkurranse!

Anneli design: Jubilèumskonkurranse!

Bror og jeg

Min skønne lillebror og jeg ..

Morfars fiskebus

Min morfar`s fiskebus, han var en af de første i danmark der havde en fiskebus. og kørte af hele køgevejen, måske nogen kan huske KK MADSEN. 

tobias

Min store dreng

Da han var lille og hørte efter hva mor sagde :-)

indsendt til 1 2 3 scrap

Dette billed var et jeg lavede til 1 2 3 scrap sisters. Det var skægt at prøve. men jeg vandt selvfølgelig ikk. der var så mange flotte indslag. 

Niclas og Tobias

tobias

tobias

Udklædning

Tobias skulle være blevet skuespiller. han er altid midtpunkt og elsker det, og dertil har han altid elsket og klæde sig ud, men nu det låsesmed, og det han super til og elsker. så måske amatør skuespiller når han blir lidt ældre ;-)

Fra da mor var ung ;-)

Min dejlige veninde

Min søde bedste veninde fra randers

LO

Mig selv i 1966

Udsigten over NY.

Dette er taget fra Empire state building

Transport i NY.

Tøsehygge i NY.

Mette, Pernille, migselv og carina

NY by nigth

FRIHEDS GUDINDEN

Fra Forest gump.

Nye layouts.


Så er kameraet klart igen, så jeg kan få sat de ting ind jeg har lavet her imellem jul og nytår. også håber jeg at jeg idag kan blive færdig med mit forsøg på at lave nogle fine tændstiks æsker. men lad os nu se hva det blir til. indtil nu ligner det ikke det jeg havde regnet med. Dette er et billede fra Forest gump en resturant i ny. hvor de servere rejer i alle afskygninger. Det er et super sted, der oser af atmosfære, bare der var en sådan i dk. ;.) 

lørdag den 3. januar 2009

Dreampapers

Så har jeg 2 dage i træk været forbi dreampapers.. pu ha det en dyr hobby.. Men det jo lækkert med noget nyt. så der er da også blevet scrappet lidt. skal nok sætte det ind. Så dagen har været ren hygge.  Imorgen skal vi til kaffe hos mor og far. så der kan jeg ikke få scrappet.  øv. men har nu heller ikke set dem siden juleaften. så de da også savnet.
Kune en dag mere til at sove længe i, så skal man tideligt op igen, det blir nok hårdt de første par dage. Niclas skal starte på teknisk skole som brolægger og struktør på mandag... han har ikke lavet noget i nogle måneder. Så det blir godt for ham at have noget at stå op til. Det blir mere udtalt med den ungdomssløvhed når de ikke har noget at lave. 
Nå men nu har jeg ikke mere at skrive om idag.
Sov godt alle ;-)

torsdag den 1. januar 2009

1 Januar

Så blev det første Januar, og vi havde en fantastisk aften med nogle gode venner. faktisk glemte vi klokken, så vi nåede det i sidste sekund. så kom lidt skævt ind i året. men det jo sådan det kan gå når man er i godt selskab. Da jeg vågnede havde john ryddet op i hele huset ( fantastisk kæreste ) så jeg kunne sætte mig ved spisebordet og lave lidt scrapbooking. Det simpelhen dejligt. Har lige brugt en time inde på de forskellige blog. så over vejer at deltage i den udfordring om ens 10 flotteste layout. men skal lige se om jeg har fået lavet 10 . Da jeg kun har lavet scrapbooking i 1,5 mnd. Og kan jo se at alle er knald dygtige. men jeg  skal jo starte et sted. Drengene sover stadig. Niclas spiste med os, og tog ud til sin kæreste senere. men de kom da hjem kl. 5. Tobias var først hjemme kl 6;30 kan forstille mig at de har haft svært ved at finde en taxi. men nu må jeg og nok også snart vække dem. med lidt hygge og rester fra igår. Håber alle kom godt ind i det nye år. og glæder mig til et fantastisk nytår med min søde familie og gode venner. også alle de nye scrap udfordringer der venter mig i 09.

oversætter

Blog`s jeg følger.