søndag den 22. februar 2009

snemænd


Blev helt vild med at skulle lave noget med sne. og da jeg fandt dette billede fra drengene var små. Måtte jeg da lave det.
Så det nåede jeg lige inden vi skulle til bestyrelses middag. Vi var på lindevang og spise. og må indrømme at jeg ikke glæde mig specielt. da jeg ikke er til dansk mad. andet end hvad jeg selv tilbereder. men det blev gjort til skamme. det var super lækkert mad og meget søde tjenere. så vi fik ordnet alt det praktiske som skulle ordnes inden have sæsonen går igang. (( nej hvor jeg glæder mig ). og derefter ud og spise også endte vi et lille hyggeligt sted hvor vi fik serveret brassilenske drinks. Steder jeg aldrig var gået ind. Er nok mere cafe menneske. Men det var bare rigtig hyggeligt. Og dejligt at prøve noget nyt .-) Nu har jeg lige fået lavet mit bidrag til 1 2 3 scrap. og jeg har virkelig overgået mig selv. kan ikke lide farverne, da det er billeder fra 70èrne og det er jo brunt og orange,,, men nu må vi se. Der stod godt nok en lille nem opgave til at starte med. Men det syntes jeg ikke den var. Men skulle måske have valgt nogle billeder i de lyse nuancer .. dem er jeg bedste til... Men nogle gange skal man jo også prøve noget andet ;-) Nu må vi se ...
Dejlig søndag til alle

torsdag den 19. februar 2009

ValentineSå fik jeg mine smukke roser af John igen.. Problemet med de roser man køber til valentine er at de er masse produceret til denne dag også er de dobbelt så dyre. sidste år gav han 750 kr for 10 røde roser. de holdt 2 dage. I år havde han givet 450 kr så det syntes han jo var mere rimligt, men tog et billede af dem 12 timer senere. og der var de ved at visne. så vi drog ned i blomster butikken og fik en snak. og der var ingen problemer. de vidste godt at det ikke var den bedste kvalitet. så jeg kunne få 10 nye. men jeg valgte istedet en masse brugskunst og smukke forårs blomster... super jeg bar 2 store poser ud + en lanterne og en stor krukke til haven, utroligt for 10 roser

I lørdag`s var vi til fødelsdagsfest og da det samtidig var valentine. ville jeg ikke give dobbelt op for en buket blomster . så jeg lavede denne lille fine pakke til lotte. det er en tændstiksæske, lys og servietter. syntes selv det blev godt :-)


Så jeg tilbage... der er desværre sket en masse ting i vores familie som har gjort at jeg ikke rigtig har fået scrappet. og fulgt op på min blog. men nu må vi videre. og jeg har da scrappet til dreampapers pynte koncurrence, men jeg glemte at indsende dem, da det hele jo lige ramlede. Så dem får i her. Det ene er fra vores Ny tur. og Den søde pige der kigger langt er min dejlige søster.

torsdag den 5. februar 2009

Udfordring


Jeg har fået denne udfordring er Mona fra http://tounknownfrontiers.blogspot.com/
og den skal jeg sende videre. Men jeg kender jo ingen og alle de blog`s jeg følger har fået denne. så de vil nok blive lidt træt af mig hvis jeg sender den til dem også, Men jeg er super glad for at have modtaget den.
Det billede som var nr. 6 er et billede af mine drenge på elefant ryg i thailand i 2006.
Så tak Mona :-)¤ I dine fotomappe finder du dit 6. album
¤ Her finder du dit 6. foto
¤Det sætter du på bloggen og skriver om det.
¤Derefter invitere du 6 nye bloggere til at gøre det samme og linker til dem på din blog.

God fornøjelse til:

???????
???????
???????
???????
???????

Free scrapSå var jeg i dreampapers igår til freescrap. Hyggeligt som altid. der var ikke så mange, så man kunne kigge over skulderen og de fleste må have kendt anette, for de var ved at gøre klar til på Lørdag. Jeg havde taget et billede med som jeg ville lave. og derfor havde jeg begrænset hvad jeg ville tage med. Resultatet var at jeg hele tiden manglede noget . så idag har jeg lavet LO et færdigt fra NY og et LO af Niclas. Det af Niclas er nok lidt kedeligt, plejer at putte flere ting på mine LOèr, men gik helt tom. Imorgen lørdag og søndag skal jeg ud på Modemessen og gå med Boheme, så håber ikke jeg er for træt, vil frygtelig gerne forbi på lørdag og se hvordan sådan et crop fungere og måske genkende nogle af de personer, fra de blog`s jeg følger.

tirsdag den 3. februar 2009

Nyt kort.Ja det jo helt hyggeligt at lave noget andet. Så nu har jeg prøvet at lave en toffiee æske. og endnu et kort. som min veninde jeanett fik igår. Da vi skulle ud og se hendes nye kæreste.. Og det var bare positivt. Han var super nem at snakke med og de var så forelsket. Så det jo dejligt at hun nu har fundet lykken. Hun var vild med æsken og kortet. så det jo dejligt når folk værdsætter de ting man laver. ( det jo altid spændende ) Også har jeg fået en opgave af Mona. Super sjovt. så der skal jeg også have fundet billede nr. 6. så det må jeg kigge på når vi har spist.