lørdag den 28. marts 2009

LO`ER



Så har jeg fået lavet lidt LO om niclas... et julelo fra niclas første jul. også et fra ventetiden i lufthavnen. da han skulle rejse med mormor og morfar, til tyrkiet. Dejlig weekend til alle.

søndag den 22. marts 2009

forår




Så har jeg fået malet nogle nye malerier... har allerede fået bestilling på et par stykker. så det dejligt. Er selv helt vild med dem. de så enkle og rene. Noget nyt og anderledes... også fik jeg denne skønne blomst af linda. Aner ikke hvad det er for en. men smuk er den :-)

LO af Mette


Så jeg på banen igen, skulle have lavet min opgave til 1 2 3 scrap, men fandt så dette billede af mette. og det måtte jeg bare scrappe.. og det meget anderledes for jeg har skåret mette ud... men dejlige forårs farver ikk :-) Håber alle har haft en go weekend..

søndag den 15. marts 2009

1 2 3 scrap


Pu ha, så gik jeg videre,, hold da op, godt det ikke er mig der skal bedømme de LO der blir sendt ind.. Jeg syntes simpelt hen alle er så flotte... men her er så mit bidrag med genbrug.. Det er fra Olesen´s og min Paris ´r tur. Super tur... Håber alle har haft en dejlig Weekend.

onsdag den 4. marts 2009

PARIS


Så har jeg fået lavet min opgave til 1 2 3 scrap... og samtidig et LO fra Paris.... Byernes by.. Glæder mig til i aften, skal på stempel kursus hos dreampapers. Det blir super at lære at bruge stempler...

tirsdag den 3. marts 2009

1 2 3 scrap


Ja så gik jeg videre i 1 2 3 scrap... men det var nok bare held. da vi alle gik videre.. så nu det igang med opgave nr. 2. Så nu er hovedet lagt i blød... Fik afslag fra min jobsamtale idag. grunden var at jeg ikke kunne arbejde 24- 30 timer om ugen. men sådan er det jo... jeg må bare kigge videre. Det så mit Lo med 5 billeder og mønstret papir.

oversætter

Blog`s jeg følger.