lørdag den 25. juli 2009

silhouette

Ja så det jo min føs´dag imorgen og jeg har siddet hele fredagen for at finde ud af om det en silhouette eller hvilken maskine ellers jeg skal ønske mig... men tror det blir silhouetten,,, Det altså svært når der findes så mange maskiner, og jeg kender ikke nogen der har det. så kan ikke spørge nogen om for og imod.. ;-)
Nu har vi lavet hovedregning omkring borde og stole,, altså 35 mennesker til en alm. føs´dag også i sommerferien , det altså heller ikke normalt ;-) men det jo dejligt at så mange vil komme og fejre mig :-) Også skal mandagen bruges til at scrappe, har kun ønsket mig penge og scrap, og pengene skal bruges til scrap. HiHi Nå men må heller hjælpe familien med at gøre klar til imorgen... Dejlig Lørdag til alle

knus jayne

torsdag den 23. juli 2009

tilbage

Hej alle..

Så har jeg fået min nye computer, efter en masse bøvl. men nu kan jeg komme på nettet igen... Jeg har fået lavet bogen til min far`s 70 år`s fødselsdag færdig Juhu... og nu kan jeg gå igang med alle de andre billeder som jeg har taget de sidste måneder, men skal også være ærlig og tilstå at efter vi er flyttet i haven, har der været stilstand med at scrappe, men nu er der slået hul på bylden og tingene har fået deres plads hernede også. Håber alle har/haft en dejlig sommer.. jeg sætter billdederne ind senere så i alle kan se det færdige resultat, men nu skal jeg til at gøre mig klar til at møde på arbejde.

Dejlig sommer

knus jayne