mandag den 26. oktober 2009

Mayland Kalender


Vi har fået en mayland kalender på arbejdet, så kedelig som den nu kan være :-) Meen så tænkte jeg at man kunne lave lidt scrap på forsiden, Det er der nok nogen der har fundet ud af før mig.. Men jeg er glad for resultatet. Så kan det ligge fremme på mit skrivebord og alle ved at den tilhører mig :-)

søndag den 25. oktober 2009

JulekortDette julekort er liftet fra Butikken Dreampapers, hvor jeg så det hænge til pynt, så det er et forsøg, da jeg ikke helt kan huske hvordan det så ud, Men er godt tilfreds med forsøget, den lille lomme kan der komme penge/gave´kort i :-)
Tak fordi i kiggede forbi og alle de søde beskeder

JulekortDette kort har jeg brugt en af Tim holtz chipbord som jeg først har malet og derefter embosset. Det næste kort har jeg brugt perfekt perls som jeg har prøvet at lege lidt med, og stemplerne er fra tim holtz

Hallowen kort


Hallowen Kuvert
OG et enkelt hallowen kort.

søndag den 18. oktober 2009

brøndby kort
Så kom dagen hvor min bror blev 40 år, og da han er fanatisk fan af Brøndby, var det jo oplagt at lave et kort i brøndby`s farver, syntes det var svært da jeg ikke kan lide farverne og der måtte ikke være noget bling eller blomster. Min bror er så neutral så det ville slet ikke passe til ham... Men til gengæld blev han super glad for kortet, tror faktisk det kommer i glas og ramme :-) og udover kortet har jeg også lavet nogle andre ting, men dem kan jeg desværre ikke vise på bloggen endnu :-) Dejlig søndag til jer alle

mandag den 5. oktober 2009

Mette


Her har jeg lavet et LO af mette, Der er ikke de store udfordringer i det, da jeg hverken har embosset men jeg har skåret bogstaverne med min silhouette.
Dejlig dag til jer alle, og tak for alle de søde kommentar