søndag den 29. november 2009

Endnu et julekort


JULEKORT

Josefine´s har lavet julekort & til og fra kort






Så sad svigerdatter og jeg og hyggede igår med at lave julekort, og hun har altså talent... her er de julekort Josefine lavede igår, det sorte med snemanden er til og fra kort... Hun har embosset alle kortene og brugt perfect pearls, det kan være svært at se på foto, men rigtig sød IRL.

Endnu et julekort

Tændstiksæske julekalender





Jeg har lavet denne julekalender for laang tid siden til min Mormor, på 87 år, som elsker Chokolade, så det blir en chokolade julekalender :-) Jeg vidste ikke på det tidspunkt hvordan den blev lavet, derfor ligner den ikke de andres, men det ved jeg til næste gang, så kan den blive lidt højere :-) udover det har jeg lavet lidt julekort af nogle af mine rester, dejligt, når det hele blir brugt...
Dejlig første advent til jer alle...

torsdag den 26. november 2009

Nyt Julekort




Endnu et julekort, meget enkelt..
God aften til jer alle

Knus Jayne

tirsdag den 17. november 2009

olesen på LO


Sa kan jeg vise det LO som jeg havde indsendt til 123 scrap... Nu da det er slut.... Så det spændende og se hvad næste konkurrence går ud på :-)
Ligger stadig syg... Nu syntes jeg snart ikke det er spor sjovt... Nu kunne jeg godt tænke mig at blive 100 % frisk igen så energien kommer igen..
Nå men ikke mere ynk herfra.. Man blir jo altid frisk igen... Fortsat go aften..

lørdag den 14. november 2009

Kort





Måske det kan bruges til et bryllup, eller hva .0) ved ikke endnu hvad det skal bruges til, men det er papiret fra webster som jeg er ret vild med..

fredag den 13. november 2009

barnedåb




Jeg har fået en bestilling på et barnedåbs kort til en dreng.. Der skulle gøres plads til penge, Så nu håber jeg bare at de kan lide det....:0)

God weekend til jer alle

onsdag den 11. november 2009

kort nr. 2 af Jose





Ved at oplærer svigerdatteren til at blive scrapper :-)



Josefine har længe gået og spurgt hvornår vi kunne lave nogle kort.. Og se hvad hun har lavet... Hun er da allerede super dygtig. Så jeg glæder mig allerede til mange hyggelige timer..

tirsdag den 10. november 2009

julekort


Kort




Lidt har jeg da fået lavet i løbet af ugen, men ikke meget, Jeg har lavet et julekort og et alm. kort. Men lavet ud for samme Mønster... hi hi sådan kalder man det ikke. Men skabelon....

Dejlig dag til jer alle.. og tak for de søde kommentar..

mandag den 9. november 2009

Syg




Det har sin fordel at ligge syg... specielt når man er forkælet som jeg :0) John havde været ude og købe blomster også fik jeg også en cutlebug.. så nu skal jeg ud og købe speellbinders. og hvad man ellers kan få af spændende ting.. Hi Hi

oversætter

Blog`s jeg følger.