torsdag den 24. december 2009

Glædelig jul

Jeg vil ønske alle en rigtig glædelig Jul, Håber alle får en fantastisk dag og aften med deres familier :-)

Mange jule knus til jer alle

søndag den 20. december 2009

Nyt fra Hvidovre

God 4 advent morgen til alle... Ja det ikke meget der er blevet produceret, eller sat på bloggen, Jeg har desværre været syg, hvad jeg har været hele 2-3 måneder næsten, så det ikke sjovt. men er blevet tjekket hos lægen og alt skulle se fint ud, det bare min tur i år til at tage det hele.. Så lægen og jeg blev eninge om at den rigtige medicin er 17 dage til thailand, så jeg må vente 10 dage så flyver jeg... Nå men jeg har fået lavet lidt lommetørklæde æsker, men de er givet ud til dem med lange næser, også har jeg over et par dage lavet dette kort.. Jeg har farvelagt med copic penne og det syntes jeg er svært, håber snart der kommer noget kursus, så har jeg brugt cracklepaint og stickles fra ranger... kortet bliver lukket med en magnet.
Har desværre heller ikke fået skrevet så meget i de forskellige blogge. Men nu håber jeg at der bliver lidt tid og overskud igen.

Idag skal vi i dyrehaven med Jesper og Susanne og drikke varm cacao og hjem og spise æbleskiver bageefter, det glæder jeg mig rigtig meget til :-)

Dejlig 4 advent til alle og tusind tak for alle de søde kommentar, det er det der gør det værd og skægt at blogge.

knus Jayne

onsdag den 2. december 2009

DyrehavenLige lidt stemnings billeder fra dyrehaven