mandag den 22. februar 2010

KOrt

Øver mig stadig med at male med copic penne.. syntes altså det er lidt svært..  Men øvelse gør mester, så jeg fortsætter..'

Papiret er noget jeg købte hos Dreampapers, som jeg syntes var så sødt, ikke at jeg kender nogen farmor, men kunne altså ikke stå for det :0) Ellers er det en oval spellbinders og kartonen som er brugt er metallic super lækkert, men det svært at se på billedet.

Vintage kuvert

Så har jeg lavet endnu en vintage kuvert. Billedet er fra Panduro hobby og ellers er det rester jeg har brugt.
Dejlig mandag til alle

lørdag den 20. februar 2010

LO fra Paris


Så har jeg lavet et layout fra Olesen´s og min tur til Paris i 2000.
Og Eiffeltårnet er skåret på min silhouette ju hu og det samme er bonjour... Ja nu er jeg kommet lidt igang. så skal jeg bare på kursus igen og have opfrisket nogle småting hos nikolette.. Det glæder jeg mig meget til nu dag jeg er gået i gang med at bruge den :-)

Dejlig Lørdag til alle

fredag den 19. februar 2010

Kuvertkort

Så har jeg lavet et vintage kuvertkort igen..

Sommer LO


UHH hvor får man lyst til at solen skinner og vi snart får nogle varme grader..  Dette LO er fra da min mindste søn vaskede gulvet i vores ferielejlighed på malta...  Skønne Minder..
Papiret kan jeg selvfølgelig ikke huske hvor er fra, men en udfordring da det ikke er den farve jeg syntes er nemmest at arbejde med...  
Rigtig dejlig weekend til jer alle..
knus Jayne

torsdag den 18. februar 2010

hænge kort


Disse 2 kort er billederne hentet på nettet. der er sat lidt gammel blonde og blomster på.

onsdag den 17. februar 2010

Kort

Kan ikke huske hvad papiret hedder, som jeg har brugt til dette kort, men det er ligesom velour. super blødt og lækkert. Just for you er et stamping up stempel. og indeni har jeg brugt en spellbinder på et stykke tapet. og hjertet er et træhjerte som er malet med crackelpaint.

Kan i alle have en fantastisk aften :-)

Engle Kort


Her er et lille kort som er embosset med et tim Holtz stempel. Og et gammelt glansbillede . lidt blomster og bling :-)

Håber alle får en dejlig Onsdag.

søndag den 14. februar 2010

LO Thailand

Det nu ikke fordi jeg ikke får lavet noget pt. Lidt for jeg da lavet, men da der er nogle hemligheder imellem, dvs. jeg er laver nogle ting til konfirmationer og runde fødelsdage. og da jeg ved de kigger min blog. kan jeg jo ikke putte det på, før meget senere, ulempen ved at være i god tid :-)  Men idag har jeg fået lavet et LO fra vores ferie her  i år fra Thailand...  Det faktisk rigtig langt tid siden jeg har lavet et LO, men det kommer jo hurtigt til en igen :-)