torsdag den 25. november 2010

Jeg skal være farmor

Jeg skal jo være farmor til marts. Og da vi var oppe og få scannet maven. fik vi at vide at det blev en lille dreng, og at han var fin og alt var som det skulle være :-)   Dette lille scannings billede skulle jo scrappes ( mit første billede af mit barnebarn ) Papiret er fra Melissa frances lidt blonde og blomster. MS sommerfugl og Tag fra Magnolia.  Håber i får en dejlig torsdag..

knus Jayne

onsdag den 24. november 2010

endnu et julforklæde kort

Her er endnu et julekort..  lavet som et lille julekort... I den lille lap der sidder i lommen, står der god jul.. bagpå kan man sætte sin julehilsen i den lille lomme..

Dejlig Onsdag til jer alle..

knus Jayne

mandag den 22. november 2010

endnu et julekort

Et julekort som jeg har brugt ultra thick embossing på et billede tror jeg embossede de 7 gange og satte de så i  fryseren.. for at det skulle knække.  derefter sværtede jeg det lidt så det fik det gamle look...

Dejlig mandag til jer alle..  En ny uge starter.. :-)

knus Jayne

søndag den 21. november 2010

julekort

Jeg fik også lavet et julekort i fredags.  Kan ikke huske hvor jeg så denne model.. men den er liftet fra en anden blog..  super sødt og anderledes kort..  Det er inkidio papir, blonde  og spellbinders ... kagemændene har jeg selvtegnet og klippet ud... de kunne nok også være lidt mere symetriske men er jo meget søde...

Fortsat god søndag til jer alle..   Og tusind tak for alle de søde beskeder..  Det så hyggeligt at få lidt feedback på det man laver..

knus Jayne

Cupcakes

Så har jeg også prøvet at lave cupcakes... altså spiselige..  Fredag skulle være dagen,,  Det regnede og havde lovet at leverer til svigerdatterens fødselsdag om lørdagen...  Men fik da lavet rigeligt så gik lige forbi arbejdet med nogle stykker til mine kollegaer...   De ikke så pæne som de kunne være.. men øvelse gør mester. og de smagt fantastisk.. de var lavet med oreo småkager.  Så ikke sidste gang jeg kaster mig over at lave cupcakes..   Har nogen næste gang som skal laves med chokolade og hindbær.. mums

fredag den 12. november 2010

Der er gang i julekortene

Her er lidt flere julekort som er lavet af mine rester...  Jeg har lovet mig selv at de skal bruges før jeg må købe flere julepapier.. så nu må vi se om det kan holde..

torsdag den 11. november 2010

onsdag den 10. november 2010

Her har jeg så lavet lidt flere julekort af rester fra sidste år...  også øver jeg mig med mine copics... Der er desværre lang vej igen..

Dejlig onsdag til jer alle.. og tak for de altid søde kommentar

tirsdag den 9. november 2010

oversætter

Blog`s jeg følger.