mandag den 28. februar 2011

Vintage kort

Endnu et vintage kort..

Another vintage card :-)

søndag den 27. februar 2011

LO

Så har jeg endelig fået lavet et LO.. det er hundrede år siden jeg har fået lavet LO...  Så dejligt at komme igang igen... Har en masse billeder jeg gerne vil have scrappet...

So i have finelly made a LO ... I havent made one fore ages..  So lovely to get starting again.. Have a lot of picture´s i should have made..

lørdag den 26. februar 2011

Vintage kort

Her er et vintage kort, som jeg har lavet af rester... Jeg er i reste humør, og vil have ryddet op i alle resterne.. Og har har sagt til mig selv at der ikke må købes nyt papir, før mindst 1/2 af restepapirerne er brugt... så lad os se om jeg kan holde det løfte.. :-)

Here i have made a vintage card, of all my leftovers...  i am cleaning up in my leftovers, and promisede myself. not to buy anything new.. before i have usede half of it..   SOOO let´s see if i can keep that promise to me self..
Rigtig god weekend til alle
Have a great weekend


Jayne

søndag den 20. februar 2011

Hero art kort

Ja må indrømme at når jeg ser andre lave Hero art kort , syntes jeg de er vildt flotte og elegante, så jeg har gjort et forsøg selv... Og det ok at være kritisk og jeg skal vist øve temmelig meget mere :-)



I just love when people make`s Hero Art cart´s... so i would try to make some too... but i must admit that i have to practice at bit...  

Rigtig dejlig søndag

Have a nice day :-)


knus / hugs  Jayne

mandag den 7. februar 2011

Kort / æske

Jeg har liftet dette kort / æske fra en dygtig engelsk scrapper Jacqui som laver nogen fantastiske ting..   Den er blevet meget lyserød, Men det der jo også nogen der kan lide :-)

I have liftet this card/box from a fabulacs english scrapper named Jacqui. she makes fantastic things..
Ist been very pink.. but someone likes that..


Here is a Link to the tutorial  :http://catswhiskerstutorials.blogspot.com/2011/02/4-drawer-card-box-tutorial.html




Fortsat god mandag aften

Have a nice monday evening

Jayne

lørdag den 5. februar 2011

Tutorial on folding card

Der er flere der har spurgt om tut på folde kortet så her er et link , Hos stampartic finder jeg rigtig mange fine tutorials

http://stampartic.blogspot.com/2010/11/folding-card-tutorial.htm

Fortsat god weekend

knus Jayne

fredag den 4. februar 2011

KORT



Så har jeg også prøvet at lave disse kort...  Det første vil jer skåne jer for.. det blev nu lidt for skævt..  Men super hyggeligt kort at lave.. for kan nemmelig sidde i sofaen med resten af familien og skære alle de små papir der skal bruges :-)

Rigtig dejlig weekend til jer alle. Og tak for alle de søde kommentar. Det varer ikke så længe så kommer jeg med en giveaway..

Også har jeg fået 2 awarder. som jeg er meget beæret over at modtage. skal nok se idag om jeg ikke kan få kigget nærmere på dem..

Knus Jayne

oversætter

Blog`s jeg følger.