søndag den 20. december 2009

Nyt fra Hvidovre

God 4 advent morgen til alle... Ja det ikke meget der er blevet produceret, eller sat på bloggen, Jeg har desværre været syg, hvad jeg har været hele 2-3 måneder næsten, så det ikke sjovt. men er blevet tjekket hos lægen og alt skulle se fint ud, det bare min tur i år til at tage det hele.. Så lægen og jeg blev eninge om at den rigtige medicin er 17 dage til thailand, så jeg må vente 10 dage så flyver jeg... Nå men jeg har fået lavet lidt lommetørklæde æsker, men de er givet ud til dem med lange næser, også har jeg over et par dage lavet dette kort.. Jeg har farvelagt med copic penne og det syntes jeg er svært, håber snart der kommer noget kursus, så har jeg brugt cracklepaint og stickles fra ranger... kortet bliver lukket med en magnet.
Har desværre heller ikke fået skrevet så meget i de forskellige blogge. Men nu håber jeg at der bliver lidt tid og overskud igen.

Idag skal vi i dyrehaven med Jesper og Susanne og drikke varm cacao og hjem og spise æbleskiver bageefter, det glæder jeg mig rigtig meget til :-)

Dejlig 4 advent til alle og tusind tak for alle de søde kommentar, det er det der gør det værd og skægt at blogge.

knus Jayne

3 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage til blogland. Jeg håber, at du er helt frisk igen. 1o dage til thailand, lyder fanden æde mig godt!!!!!!!
  Superflot kort og flot farvelægning!
  God jul og god tur, hvis vi ikke blogges ved inden ; )

  SvarSlet
 2. så sødt og dejlig sommerligt kort, det er ikke rart at gå og være syg og dårlig hele tiden, det tapper ens energi, du må have en dejlig tur til varmen.Jeg ønsker dig en glædelig jul og tak for søde kommentarer som jeg sætter meget stort pris på.

  SvarSlet
 3. Åh din stakkel ligge du også syg. Men jeg håber du bliver helt frisk inden juleaften og inden du skal til Thailand. Øj det kunne jeg også godt tænke mig. Enig det må da være den bedste medicin mod al sygdom..:)Men hvor bliver det da fedt at du skal til Thailand. :)Glæder mig til at se billeder fra varmen.;o)

  Et skønt kort. En fed effekt med det cracklepaint.Stemplet er rigtig flot farvelagt.:)
  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig jul og godt nytår.
  Du må ha' en rigtig dejlig ferie til Thailand.:)
  Rigtig god bedring.
  Knus

  SvarSlet

Tak fordi du gider lægge en kommentar...
De gør en bare så super glad.