fredag den 18. marts 2011

Promarkers

Se hvad jeg har købt :-)

Jeg fik min veninde til at købe dem med hjem fra US.  Så nu skal jeg igang med at øve.. tænk jeg har dem alle nu.. + Prismacolor`s  .. Jeg føler mig som den lykkeligeste i verden.. Men det kender alle jo den følese som scrapper.. Man kan jo hidse sig selv op over et stykke nyt papir.. Det kan jeg ihvertfald :-)

Så dagen idag skal der males, og så skal tiden bare gå... Min svigerdatter fik veer igår aftes, men de er gået i stå igen...   så jeg kan jo ikke lave så meget andet end vente til vi skal afsted til fødegangen.. Tænk jeg skal med til fødslen. min første fødsel også er det mit lille barnebarn...  Tror ikke der findes noget større lige nu i mit liv... Selv om der faktisk sker rigeligt.. Men det for i at vide når jeg kan åbne sløret for det .... SNART.. Men nu skal jeg altså være farmor lige om lidt :-)

Rigtig god fredag / weekend til alle

knus Jayne

4 kommentarer:

 1. Hvor spændende ;) og det er sådan en stor oplevelse at være med til fødsel....

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 2. Det er da for vildt...Helt vildt med så mange promarkers. God fornøjelse....

  Og ikke mindst god fornøjelse med fødslen. Tænk at få lov at være med hos sin svigerdatter. Det siger meget om jeres forhold. FLOT. Husk cleenex i rigelige mængder......og husk lige at skrive om det her bagefter.....Men mon ikke vi får besked ? hihi.

  SvarSlet
 3. Tillykke med alle de dejlige tusser og farver.
  Jeg glæder mig til at se hvad du får lavet med dem!!
  Og held og lykke med fødslen.
  Du kan jo tage dine nye tusser med, til ventetiden, når du altså ikke skal holde hånd eller tørre pande med våd klud. Når det er en førstegangs fødende kan det jo godt tage temmelig lang tid.

  SvarSlet
 4. Åhhh, sikke en masser dejlige farver... glæder mig til at se dine kreative farvelægninger

  Held og lykke med den forestående fødsel

  Ha en god weekend

  SvarSlet

Tak fordi du gider lægge en kommentar...
De gør en bare så super glad.