søndag den 22. februar 2009

snemænd


Blev helt vild med at skulle lave noget med sne. og da jeg fandt dette billede fra drengene var små. Måtte jeg da lave det.
Så det nåede jeg lige inden vi skulle til bestyrelses middag. Vi var på lindevang og spise. og må indrømme at jeg ikke glæde mig specielt. da jeg ikke er til dansk mad. andet end hvad jeg selv tilbereder. men det blev gjort til skamme. det var super lækkert mad og meget søde tjenere. så vi fik ordnet alt det praktiske som skulle ordnes inden have sæsonen går igang. (( nej hvor jeg glæder mig ). og derefter ud og spise også endte vi et lille hyggeligt sted hvor vi fik serveret brassilenske drinks. Steder jeg aldrig var gået ind. Er nok mere cafe menneske. Men det var bare rigtig hyggeligt. Og dejligt at prøve noget nyt .-) Nu har jeg lige fået lavet mit bidrag til 1 2 3 scrap. og jeg har virkelig overgået mig selv. kan ikke lide farverne, da det er billeder fra 70èrne og det er jo brunt og orange,,, men nu må vi se. Der stod godt nok en lille nem opgave til at starte med. Men det syntes jeg ikke den var. Men skulle måske have valgt nogle billeder i de lyse nuancer .. dem er jeg bedste til... Men nogle gange skal man jo også prøve noget andet ;-) Nu må vi se ...
Dejlig søndag til alle

3 kommentarer:

 1. Halløjsa... din blog er jeg da ikke rendt over før???? men har da skyndt mig at smide den på bloglines, så jeg kan følge med. Kan se at vi har fællesheder som alder, børnenes alder, men mest vigtigt, stik og hækling...YES ;-)

  Sødt LO du har lavet, og søde detaljer... er det ikke Sofies nye papir...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 2. Hei, tusen takk for koselig kommentar.
  Håper du får en fin dag, Connie Maureèn :)

  SvarSlet
 3. Sikke et dejligt vinter layout.
  Jeg blev helt nostalgisk, da du skrev Lindevang. Er det den på Frederiksberg?? Der har jeg ikke været i mange år. Jeg er født og opvokset på Frederiksberg.. ; )

  SvarSlet

Tak fordi du gider lægge en kommentar...
De gør en bare så super glad.